Koszyk Twój koszyk jest pusty ...
Strona główna » HURT PRODUKTY W OPAKOWANIACH ZBIORCZYCH » CZEKOLADA DESEROWA W BLOKACH 15 kg zawartość 36% masła kakaowego zawartość kakao 55%
CZEKOLADA DESEROWA W BLOKACH 15 kg zawartość 36% masła kakaowego zawartość kakao 55%CZEKOLADA DESEROWA W BLOKACH 15 kg zawartość 36% masła kakaowego zawartość kakao 55%
CZEKOLADA DESEROWA W BLOKACH 15 kg zawartość 36% masła kakaowego zawartość kakao 55%
CZEKOLADA DESEROWA W BLOKACH 15 kg zawartość 36% masła kakaowego zawartość kakao 55%
NowośćPolecamyNasz hit

CZEKOLADA DESEROWA W BLOKACH 15 kg zawartość 36% masła kakaowego zawartość kakao 55%

Dostępność: Dostępny

Czas wysyłki: 24 godziny

Numer katalogowy: SPO-015KG

Waga: 1,00 kg

Cena brutto: 29,80 zł / kg

Cena netto: 24,23 zł

Ilość: kg
Dodaj do koszyka

  • Opis produktu
CZEKOLADA DESEROWA 36 % masła kakaowego
BARRY CALLEBAUT

WYSOKA JAKOŚĆ

BLOKI 15 KG

kraj pochodzenia surowca: WKS, Ghana
wyprodukowano w United Kingdom





cena podana jest ceną netto za 1 kg
minimalne zamówienie tego produktu to 15 kg

zapakowane w Kartony 15 kg



cena podana w ofercie to cena za 1 kg EXW
odbiory towarów w m. Łódź  ul. Nasienna 8
koszt dostawy na terenie Polski:
koszt dostawy kurier 12,20 netto + vat 23%
koszt dostawy pobranie 16,30 netto + vat 23 %

koszt dostawy paczki zagraniczne jest wyliczony indywidualnie
wysyłki zagraniczne tylko po przedpłacie.


zadzwoń tel +48 603 747 100 język Polski
zadzwoń tel.+48 783 900 500 język Angielski



Produkt posiada wszelkie niezbędne dokumenty: świadectwo jakości oraz kartę produktu
W autoryzowanym laboratorium istnieje możliwość wykonania dodatkowych badań ( opcja płatna)

Przed zakupem prosimy potwierdzić dostępność i czas realizacji.


CZEKOLADA DESEROWA tłuszcz 36 % kakaowy

Czekolada deserowa wysokiej jakości wytwarzana z wyselekcjonowanej mieszanki ziaren kakaowych z Wybrzeża Kości Słoniowej i Ghany.


wszechstronne zastosowanie w cukiernictwie.

Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy,
minimalna zawartość kakao 55% tłuszcz kakaowy 36%


Aby rozpuścić czekoladę należy wyjąć czekoladę i umieścić w miseczce podgrzać w kąpieli wodnej.
Temperatura składowania: 10 - 16 °C.
Zastosowanie: oblewanie formowanie tabliczek czekolady, nadawanie smaku produktom, do past czekoladowych, produkcja sosów, czekoladowych, oblewanie wyrobów cukierniczych, dodatek do lodów, sorbetów itp.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Kraj pochodzenia surowca: Wybrzeże kości słoniowej, Ghana
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 555/2320 kcal/kJ
tłuszcz: 36,0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 22,0 g
węglowodany: 44,0 g
- w tym cukry: 42,0 g
białko: 5,1 g
sól: 0,01 g

Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy,
minimalna zawartość kakao 55% tłuszcz kakaowy 36%
płynność|: 2/5

Sposób przechowywania:
trzymać w zamkniętym pojemniku, w chłodnym miejscu. Należy chronić od światła słonecznego i wilgoci.
 
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu